keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Salivinkkejä ja päiväpeliä salilla

Jou jou! Bennet in DA HOUSE

Habakäännöt scott penkissä
Meikä ajatteli tänään kirjoitella teille vähän salivinkkejä. Fakta on, että naiset eivät TODELLAKAAN halua mitään kynäniskakäiveröä ja harvat myöskään liian lihaksikastakaan miestä. Mutta pieni treeni ei tosiaankaan tee kenellekkään pahaa.

Aloitetaan perusjutuista. Naiset katsovat miesten käsivarsia elikkäs habaa ja olkapäitä kannattaa treenata unohtamatta ojentajia. Muistakaa toki klassikko sääntö: habaa katotaan ja penaa kysytään! Siitä päästäänkin aasin siltana penkkipunnerukseen. Tosi mies katsotaan penkkipunnerruksessa ja sitähän kaikki kysyvät aina, kun sanoo käyvänsä salilla! Erilaisia penkkipunnerus ohjelmia löytyy netistä vaikka miten että sieltä katsomaan. Leveä rinta ja ottaa myös ojentajiin näyttää naisistakin hyvältä!

Eli aloittelijan sopiva punttitreeni:
-hauiskäännöt tangolla
-hauiskäännöt scott penkissä
-pystypunnerrus tangolla
-arnold punnerrus
-penkkipunnerrus
-vinopenkki
-peck dek
-ranskalainen punnerrus
-leuanveto

Dat ass ;))))
Näillä pääsee alkuun ja varmasti naiset katsovat pitkään perään! Vatsoja ja selkiä ei pidä unohtaa niitäkään, mut nää on ne tärkeimmät! Ja jos on fläsää, kuten USEIMMILLA TEISTÄ ON! Niin lenkille mars!

Tähän loppuun voisin heittää vielä tällaisen "field reportin" päiväpelistä salilla. Salillahan käy monenlaisia nyhrääjiä. Niitkä jotka treenaa kovaa ja niitä jotka kuvittelevat treenaavansa kovaa ja sit tyttöjä meikeissä kattelemassa lihaksikkaita jäbiä, kuten meitsiä.

Nämä meikkitytöt yleensä hölköttelevät vähän aikaa juoksumatolla juomapullo kädessä ja odottavat, että joku tulee iskemään. Kävin sitten yhtä tällaista böönaa jututtamaan läpällä ja openerina pyysin häntä katsomaan, että onko tekniikkani kunnossa (tein habaa, eli pistin naisen katsomaan muhkeita käsivarsiani) luin heti tsirbulan kehonkielestä (rintoja esiin tuova kropan asento ja meitsin treenatussa kropassa kiertävä katse, hiusten haronta), että mimmi oli selkeästi kiinnostunut. Sainkin pienen small talkin jälkeen #closen ;)))


Eli nyt trimmaamaan kroppaa ja iskemään fitness tsiksejä ;)))

-Bennet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti