tiistai 16. heinäkuuta 2013

Markkina-arvo ja sen kohottaminen naisten silmissä

Yksi tärkeimmistä parinvalintaan liittyvistä ominaisuuksista on markkina-arvo. Kaikilla meillä on jokin "taso", joka heijastuu parinvalintaan. Harvemmin kukaan valitsee merkittävästi oman tasoistaan alempaa tai saa huomattavasti korkeamman tasoista kumppania.

Miesten markkina-arvoa kohottaa varallisuuden ja sosiaalisen statuksen (tärkeimmät) lisäksi ulkonäkö ja siisteys. Naisten markkina-arvoa kohottaa (puan kannalta käytännössä) vain ulkonäkö ja nuori ikä.

Tällä naisella on markkina-arvo "kohdallaan" ;)


Pua voi olla monen ikäinen ja tulla monenlaisesta sosiaalisesta taustasta. Iskeäkseen naista hänen täytyy kuitenkin vaikuttaa siltä, että hänellä on korkea markkina-arvo. Tämän mielikuvan voi välittää pukeutumalla siististi esimerkiksi kalliisiin merkkivaatteisiin ja kenkiin. Puan vaatetuksesta ja ns. riikinkukkoilusta voidaan puhua myöhemmin, kuin myös kropan kehittämisestä kuntosalilla.

Hyvä tuoksu ja yleinen siisteys on myös eduksi. Wingman voi käyttää DHV (display higher value) taktiikkaa edesauttaakseen markkina-arvon nousua. Wingman voi esimerkiksi kehaista naiselle, että "Bennet muuten nostaa penkistä sata kiloa (totuus)" tai, että "Bennet on hyvä runoilija ja kirjoittaa kauniita rakkausrunoja (paskapuhetta)", jos nainen tahtoo kuulla runon kannattaa tässä vaiheessa olla runo valmiina tai naisen huomio kannattaa kiinnittää johonkin muualle. Et tahdo jäädä valheesta kiinni. Naiset tykkäävät puhua itsestään, niin voit ovelasti kysyä mikä on hänen lempirunoilijansa. Keksi itsellesikin oma, Tabermann kirjoittaa sopivan lällyä paskaa, voit valita hänet omaksi suosikiksesi.

Jos et ole töissä, ei kannata sanoa, että olet työtön vaan, että teet jotain, mitä tahansa. Työttömyys on naisille iso turn off.
http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2007/05/23/tyottomyys-kasvattaa-miehen-eroriskia/200712524/66

Nainen haluaa mieheltä pääasiassa turvallisuutta ja raha luo sitä. Lopulta kaikki naiset ovat huoria tavalla tai toisella. Härskisti sanottu, mutta totta sen on!

Käytännön esimerkki "kentältä".

Olimme wingmanini kanssa eräässä keskikokoisessa yökerhossa sargaamassa ja tämä oli jo illan toinen venue. Olimme saaneet parit puhelin numero-closet cold approachilla naisilta, mutta vaihdoimme venuen. Tässä baarissa tiskillä seisoskeli kaksi naista toinen hieman runsaampi ja toinen 9/10, eli todellinen HB. Menimme juttelemaan naisille ja tilasimme soodavedet jäillä ja sitruunalla. Tämä näyttää esimerkiksi gin tonicilta, mutta ei humalluta. Tosi pua ei ole koskaan kännissä.

Kysyin toiselta naiselta kuka on hänen lempirunoilijansa samalla, kun wingman kertoi, että olen itsekin kova kirjoittamaan runoja. Loppu onkin historiaa, historiaa todellakin. Hississän peili ;) hate the game not the player ;))

-Bennet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti