sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

PUA-lifestyle ja sargausta

Moi kaikki! Kiske täällä. Ajattelin näin ensimmäisenä kirjoituksena sukeltaa suoraan asiaan. Tällä hetkellä on sen verran euforinen olokin, sillä luin juuri internetistä pari hyvää ateistitekstiä.

Että voit olla kova PUA -jätkä, sun pitää tehdä PUAsta sun elämä, ja sun elämän pitää olla sargausta. Jos et voi avata settejä töissä, sun on irtisanouduttava sun töistä, tai muuten et ole mikään PUA, vaan munaton vätys. Heh, vähän liiottelen tietenkin, mutta tiedätte kyllä että puhun asiaa! Vai mitä ;)

Aina kun mä itse menen opiskelupaikalle, vedän "ykköset ylle" (riikinkukkoilu eli peacock) ja valmistaudun vetämään ainakin parit openerit ruokalassa ja kahviossa. Yleensä saan kouluviikolla pari #closeakin joltain uudelta tytöltä, eikä niiden turvin tarvitse viikonloppuna lähteä yksin "radalle", jos tiedätte mitä tarkoitan. Pivotit ovat melkein parempia kuin wingmanit yleensä. Yleensä sanon näille avaamilleni seteille opiskelevani kauppatieteitä yliopistolla, mutta että olen vetämässä sijaiskurssia jollekin pikkuryhmälle eliittiopiskelijoita. Oikeasti opiskelen tietojenkäsittelyä, mutta eivät ne sitä tiedä, ja kauppatieteitä opiskelevalla yliopisto-opiskelijalla on paljon korkeampi sosiaalinen status, ja markkina-arvo muutenkin. Jos et tiedä mikä on markkina-arvo, niin suosittelen lukemaan Henry Laasasen blogista. Henry on viisas ja älykäs tutkija, joka tietää paljon asioita miesten kokemasta alistuksesta ja epätasa-arvosta. Jos sulla ei ole valmiiksi hyvää markkina-arvoa, niin fake it until you make it. Heh! Naisetkin aina valehtelevat ja esittävät vaikeasti tavoiteltavaa, joten mikset sinäkin? Kosto on suloinen.

Viikonloppu oli vähän huono sargauksen kannalta, sillä kävin ulkona vain lauantaina. Todellinen PUA käy ulkona vähintään kahdesti viikossa, usein enemmänkin. Lauantaina sain kuitenkin numero- ja kissclosen 9/10 blondilta, joten ei harmita ;) Wingmanini "Mikael" nykäisi hihastani, ja osoitti minulle kahta nurkkapöydässä istuskelevaa tyttöä. Kahden setti, ja toinen oli kesäisen runsas, eli siis kiltisti sanottuna kamala läski. Kasvoillaan hänellä oli niin yrmeä ilme, että tiesin, ettei setistä tulisi mitään, ellen viihdytä pullukkaa ensin. Ei siis mikään helpoin setti, mutta olenkin jo kokenut pelimies, ja olin lämmitellyt avaamalla pari muuta settiä illan mittaan. Siispä olin kävelevinäni ohi, mutta käännyinkin takaisin ja avasin setin ja vitsailin hetken aikaa tuon miehensä laitumelle päästämän nautaeläimen kanssa - huomasin nimettömässä sormuksen, jolloin lähes huokaisin helpotuksesta. Joskus pullukat ymmärtävät väärin, eikä heistä meinaa päästä millään eroon. Minkäs minä komeudelleni ja hauskoille jutuilleni voin ;) Kun olin hetken lämmitellyt ja ignoroinut tätä oikeaa targettiani, vaihdoin keskitykseni ysi-blondiin, joka olikin jo valmiiksi turhautunut siitä, että minulla ja ystävällään oli niin hauskaa. Eipä tiennyt tyttö, että se oli tarkoituskin, heh! Negasin pari kertaa, ja vedin sitten pari PUA-kirjoista ulkoa opettelemaani tarinaa. Ysi-tyttö oli aivan ihmeissään näistä seikkailuista (jotka eivät tietenkään olleet oikeasti tapahtuneet minulle, vaan jollekin muulle) ja kysyi kuka olen. Sanoin olevani Iron Maidenin lämppäribändin kosketinsoittaja, ja siitäkös tyttö innostui! Pian pullavan käydessä vessassa vedinkin jo klassikoksi muodostuneen "näytät ihan siltä että haluaisit suudella jotain" -rutiinin, nojasin eteenpäin, ja pian suuni olikin jo täynnä naisen siiderin ja menthol-tupakan makuista sylkeä. Kutsun sitä joskus vitsillä rakkauden medeksi, heh. Itse en juo baarissa koskaan, sillä todellinen PUA on aina selvänä sargatessaan! Annoin tytölle paperilapun ja pyysin kirjoittamaan numeronsa, minkä hän tekikin. Lähdinkin siitä sitten pian "etsimään kaveriani", eli oikeasti kotiin, sillä setissä tai venuessa ei saa viipyä liian pitkään.

Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla kerron ehkä lisää PUA -filosofiasta. Bennet on parempi näissä sargauskertomuksissa, ja tietää paljon esimerkiksi punttisaleista.

Nähdään venueilla,
Kiske

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti